istiharenamazi.com
İstihare Namazı

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











İstihare Namazı yorumları

İstihare Namazı Hakkında Yorum Yapılmıştır


Esin

Selamün Aleyküm ben sevgilim icin istiareye yattim şoyle hakkimda hayirli mi benim icin gelecege yonelik mi diye namazimi kildim dua mi ettim . Soyle bir ruya gordum. Havuz gordum masmavi temiz bu bir olimpik havuz yanlarinda kirmizi beyaz şişme toplar var sinirlari belirlemek icin olan fakat yuzunu gormedigim bi erkek de benim yanimda takilio gezip gidiyor. Sonra otelde guneslenirken amcalarimda karsimizda otobus soforu buyuk otobus getirmis ve park etmis rengi de siyah di sonra kahverrngi bi bi bi sulanmis topraga basark gectim biyerr gitmek icin her renk vardi ruyamda ama suanda uyandim kalbim yumusacik huzur dolu. 7 gun devam etmelimiyim nasil yorumlanir bu ruya .?

2017-12-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Aslı

şimdi biz sınıfça yemeğe gitmişiz rüyamda kimse birbiriyle konuşmuyo kendi havasında takılıyo kasvetli bir havavardı sonra ben ayağa kalkıyorum yemek yemeğe gidiyorum beyaz bir pasta vardı kocaman bundan üç taneydi başka küçük pastalarda vardı

2017-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Mehmet

Evlilik icin istihareye yattim.Ruyamda gri bir araba kullaniyorum sari bir arabayla carpisiyorum benim surdugum arabanin onunde az bi hasar var sari arabada ikiye bolunuyor yarali kan herhangi bir sey de yok yorumlarsaniz sevinirim

2017-12-07

Kullanıcı oyu: 4,5

umutsuz

dua ederken esim beni aldattiysa koyu renk adik kaldiysa acik renk gormeyi nasip eyle dedim kirmizi gordum

2017-12-07

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

bende yeşil gördüm namaz kılınıyordu

2017-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

ayse

Istiharede yiyenimi toz pembe gordum ne anlama geliyo

2017-12-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Sinem

Rüyamda yeşil bitki ve yağmurun yağdığını gördüm bunun anlamını öğrenebilir miyim

2017-12-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Gül

İlk yaptığım zaman ا harfi geldi

2017-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceylan

Mrb Yatarken Baska Bi Niyetle Yatmıştım Ama Rüyamda Sevdigim Kişiyi Gördüm Köpeğ Beni ısırmaya Çalışıyodu Oda Önüme Geçti Siyah Büyük Bi Köpekti Anlamı Nedir Acaba? Uykuya Dalmadanda Gözüme Kırmızı İnce Bi Çizgi Geldii

2017-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Mockha girttle

Uyumadan önce istihare namazı sadece duasını okuyup uyudum. Rüyamda ayrıldığım sevgilimle en yakın erkek arkadaşımızı gördüm. Beyaz bi gömlek vardı onu sevgilimden alıp. Yakın arkadaşıma veriyodum. Yorumlarınız neler

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ŞeymA

Harabe olmuş bi evde Beyaz kağıt görmek

2017-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Cagla

Sevgilimin babam tarafından ellerinin kelepçeli olduğunu yüzünü bana dönemediğini gördüm

2017-11-24

Kullanıcı oyu: 4,5

İbrahim

Rüyamda resul Ekrem ve Hasan isimli arkadaşlarımla balık tutuyordum gölde

2017-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Ben tanıdığım birisini yatırdım evlilik iЇin düğün ve çeşmeden akan su görmüş.ne anlama geliyo acaba

2017-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

banu

merhaba istiare rüyasına yattığım gece rüyamda yengemin ve ablamın üzerinde siyah elbiseler giydiğini gördüm . benim elimdede siyah elbise vardı bende onu giymeye çalışıyordum. ne anlama gelmektedir.

2017-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma

Size rüyamı gönderdim yorumunuzu göremiyorum

2017-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Bjk

Rüyanın başında yeşil ve beyaz görüp sonunda siyah ve kırmızı olması ne anlama geliyor?

2017-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Öckfklfckvdk

Rüyamda yesil ve beyaz mavi renkler vardı ama kırmızı arabada vardı?

2017-11-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Eda

Hiçbirşey hatırlamıyorum sadece içmedim ama bi kadeh raki gördüm beyazı ağırlık da olan bi kadeh

2017-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Hande

İstihareye yattım yiğenim için puslu beyaz bir çerçeveli kocaman ayna gördüm bu ne demek

2017-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Ce

Istihare de 3. gece büyük bir hotelin mescidine girdim ondan sonra disari cikip arkadaslarimla gece isikla gezdim
Benim istihareyeme baslamadan önce arkadasimdan benim icin istihareye yatmasini istedim o‘da 3.gece camii görmüstü.. ama malesef ondan sonraki gecelerde ikimizde bisey göremedik. Hislerimde de bilmiyorum yaniliyormuyum ama kalktigimda mescit gördüm diye sevinmistim.. ne anlama gelir yardimci olabilirmisiniz

2017-11-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Gökçe

Annemle dondurma yiyorduk buzdolabi gördüm annem mutfagi temizlemiş

2017-11-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Kader

Hep istihareye ahiretteki yerimi gormek icin niyetleniyom...ve hep karanliktayim..bu ne anlama geliyor.ve ne dersi cikarmaliyim

2017-11-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Yasemin

Istihare icin :Rüyamda beyaz fincanda kahve içtim ikinci icecektim kırıldı fican yere düşdu

2017-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Adnan

Siyah hafif nemli toprak gördüm ne anlama geliyor

2017-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazlı

Arkadaşım benim icin istihareye yattı ve gördüğü rüya onunla birlikte hacı ziyaretine gidiyoruz ve ikimizde gümüş yüzük ve küpe alıyoruz ne anlama geliyor acaba yorumlayabilir misiniz

2017-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Leila

İstiarede 7 gce yatmak zorunda miyiz bi gce yatip ruyda gordukten sonra tekrar war mi

2017-11-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Ruya

Rüyamda parlak güzelmi guzel bir gelinlik giydim ve gelin gidiyordum

2017-11-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Ilkay

Yuzmek gelinle damadin yuzmesi

2017-11-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Aaaaa

Ruyamda kuzenimle sevgiliydim

2017-10-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Zübeyde

Merhaba ben ruyamda kuzenimle sevgili olduğumu gördüm uyumadan once allahim buyunce kiminle evlenicem dedim istihare duasini okudum maanasi medir ruyamin

2017-10-29

Kullanıcı oyu: 4,5

selda

Rüyada yeşilik gordum

2017-10-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Esra

Ben bir tanıdgma yatırdım bir ev ve yesilik görmüs konustugum kisi icin niyet ettirdim

2017-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

hümeyra

ben boşanma aşamasındayım. ama eşimden ayrılmak istemiyodum ayrılıkmı yoksa birleşmek mi hayırlı diye yattım istihareye 1. rüyamda ev kalabalık ve beni istemeye geliyorlar. ev dağınık annem ve kardeşime evi toplayın diyorum. sonra dışarı bakıyom istemeye gelen kişi arabadan kırmızı güllerle iniyo. sonra ben iki mavi yazma görüyom. yazmalardan birini başıma takıyom.dışarı çıkıyom bi ses istemekten vazgeçtiler diyor. sonra bi ses daha duyoyom bi kaza olmuş mustafa öldü öbür çocuk yaralı diyor. 2. rüyamda ise ben okumak için bi yere gidiyom babam ve annem ziyaretime geliyo. babam bana para veriyo bende gidip sigara alıyorum. sonra eve geri dönerken 3 tane horoz görüyom. eve geliyom evin etrafında dere akıyo berrak temiz bi su 2 balık var suyun içinde babama balık tutalım diyom. babam gündüz tutamayız balıklar bizi görürken holtaya gelmez gece tutalım diyo. ama sonra holtayıatıyo babam tutuyo balığı bana veriyo arkasından bin tanede tavşan vuruyo babam.

2017-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Nayme

Sevdigim adam icin istihareye yattim cdnnetin rengi yesili istedim yesili gordum bir carsafta sonra alt yan dislerimi elimle 3 er tane kaldrip sag tarafa baktim birsey yoktu yerine koydum sol tarafi kaldrdim altindan saglam beyaz bir findik cikti ve ben o findigi yedim anlamini aciklarmisiniz

2017-10-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Mustafa

Merhabalar, rüyamı tam ayrıntılarını hatırlayamıyorum fakat hatırladığım ev ve sandık karışımı çok büyük bir altın hazinesi dışına taşmış şekilde gördüm aslında ben bunu istihare rüyası olarak yatmıştım eski sevgilim dönecek mi benim için hayırlı olacak mı onda ısrar etmem diyerek niyet etmiştim lütfen yorumlarssnız çok sevinirim

2017-10-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Mustafa

Merhabalar, rüyamı tam ayrıntılarını hatırlayamıyorum fakat hatırladığım ev ve sandık karışımı çok büyük bir altın hazinesi dışına taşmış şekilde gördüm aslında ben bunu istihare rüyası olarak yatmıştım eski sevgilim dönecek mi benim için hayırlı olacak mı onda ısrar etmem diyerek niyet etmiştim lütfen yorumlarssnız çok sevinirim

2017-10-22

Kullanıcı oyu: 4,5

df

İstişare yaparsam gör ürmğyüm her şeyi

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

Rüyamda erkek arkadaşımla evlendiğimi gördüm üzerimde gelinlik vardı sonra ne mutluluktan ne mutsuzluktan Ağlıyodum korkudan heralde bi yerde de hazırlıklar yapılıyordu kırmızılar içinde biri vardı annem mi kaynanam mi hatırlamıyorum rüyayı yorumlar mısınız

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

mazlum

biyere gidip gitmemekle ilgili yaptm rüyamda yolculuk yapıyordm ama uyandm yapmadm şimdi pişmanm

2017-10-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Allah Aşkı

Selamunaleykum, ben birisiyle tanistim ve onun benim icin hayirli olup olmadigini bilmek icin istihareye yattim. Istiharede beyaz bir gelinlik giyiyordum ve onunla evlendigimin de farkindaydim. Mutluydum, fakat kendi kendime dedim ki: Hemen sevme, hemen güvenme...
Bu ne demek oluyor? Allah rizasi icin yorumlayabilen yazsin..

2017-10-20

Kullanıcı oyu: 4,5

hilal

Rüyamda bembeyaz giyinmiş bir dede yeşil bir ışığın içinden geçiyordu neye yormalıyım

2017-10-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Leyla

Uçağın içi karanlık 2 tane de cenaze var

2017-10-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Doğan

rüyam da eski çalıştığım arkadaşım bizim yanımızdan ayrılıp duvarcılık yapıyor yaptığı duvar taşları beyaz,bi süre sonra bende yardım etmeye başlıyorum ama çalıştığım yerden biri görecek diye şüphe ediyorum, nasıl yorumlanır

2017-10-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Rüya görülmezse istihareden sonraki günlerde dilenilen konu ile ilgili olayların gidişatı da olayın hayır ya da şer olduğu ile ilgili yol gösterir

2017-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

hulya

istihareye sevdimin anına yattım ilk gece rüyamda caliştigim yerin müdürünü ve calıcan arjadaşı üzerinde beyaz gömlek vardı iş yerideyiz gördüm sevdiğim kişi karsımda bana mahsum bir şekilde bakıyordu.diğer yandan başka bir iş arkadaşım moreli bozuk bir şekilde bana başka birini evlilik için öneride bulundu.bu rüyam nasıl yorumlanır kafamı karışti

2017-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Harun

istihare namazı kaç rekat

2017-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

neriman

istirhare ruyasinda sevdiyim icin yaptim niyetimi ve evli oldumu hamile oldumu ve sicak ekmek gordum

2017-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Hava

Annemi gördüm hep benimle birlikteydi temizlik yapan kadına fazla para verdi bende fazla verdiği paranın üstünü istedim kadından ve aldım.lutfen cevap yazarsanız sevinirim.

2017-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif83

Rüyamda bir ormandayım. Yeşil ağaçlar var. Ağaçların gölgesi nehire yansıyordu.Ruyamın tabirini merak ediyorum.

2017-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

İstihare Namazı, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017